Uitbreiding Apglos team

januari 16, 2019 Uit Door admin

Apglos heeft een enthousiast Team. Vakmensen die samen werken naar
een doel. Het doel is om landmeten voor iedereen bereikbaar te maken.
Dit kan natuurlijk met onze GPS systemen.

Beurzen

Om ons doel te bereiken staan we op beurzen, zoals deze week op Infratech 2019. Vorig jaar hebben we op diverse beurzen gestaan, zoals de Intergeo 2018 in Frankfurt.

Marcel Goyvaerts

Op één van die beurzen zijn we in gesprek gekomen met een ouwe rot in het landmetersvak: Marcel Goyvaerts. Ooit eind jaren ’80 begonnen in Nederland met de verkoop van Total Stations voor de bouw,en inmiddels zeer internationaal gepokt en gemazeld,met een zeer uitgebreid internationaal relatienetwerk.

Hij heeft gewerkt bij grote meetfabrikanten, die zich richten op landmeten en GPS systemen, zoals o.a. Sokkia, Topcon, Carlson, Geomax en GeoSlam.

Marcel gelooft heilig in de Apglos opzet om het landmeten bereikbaar te maken voor een ieder die wel eens een positie nodig heeft en die dat het liefst zelf doet (“zolang het maar niet te moeilijk of te duur wordt!”).

Zijn criterium is bovenal: het moet leuk zijn en potentie hebben.

Wel, APGLOS heeft dit allebei, das zeker.

Na diverse gesprekken waren we er gauw uit: Gaaf! we gaan samenwerken en de krachten bundelen! Marcel zal zich (in deeltijd) met name richten op de internationale uitbouw van het APGLOS concept.

Zijn primaire taak is voornamelijk om de software van Apglos, waaronder Apglos HST, en de complete GPS systemen internationaal op de kaart te zetten. Dit zal hij doen via zijn netwerk. Door middel van telefoongesprekken, bezoeken, beurzen enz. zal het distributeurnetwerk van Apglos internationaal groter worden.
 
Wij zijn zeer blij met onze teamuitbreiding en hebben er veel zin in om nu samen met volle kracht zowel nationaal als internationaal verder door te breken.

Marcel, Veel succes!

Wilt u hem ook succes wensen? Mail hem.

Mail