Instap economy GPS systeem

Het instap economy GPS systeem is een systeem, waarmee men eenvoudig GPS meetwerkzaamheden kan uitvoeren.

Gebruikers

Het GPS systeem is ideaal voor partijen, die willen beginnen met zelf te landmeten. Met een korte instructie van 10 minuten kan een nieuwe gebruiker beginnen met landmeten.

Instap economy GPS systeem

Dit instap economy GPS systeem is de eerste stap voor GPS metingen. Wanneer er zelf wordt gemeten, wordt de kwaliteit van uw projecten beter. Degene die meet ziet meer, waardoor er meer informatie beschikbaar is voor uw project. Dit GPS systeem is al rendabel wanneer er maar 3 of 4 metingen per maand worden uitgevoegd.

Wilt u meer weten? Vraag een demonstratie aan. Of mail ons.


Onderdelen

Het instap economy GPS systeem bestaat uit verschillende onderdelen. Daarvan is er één de GNSS ontvanger. In dit systeem is dat de M8L. Het is een compacte GNSS ontvanger.

Daarnaast bestaat het instap economy GPS systeem uit:

Prijs

Dit instap economy GPS systeem kost € 5.760,- excl. BTW.

Wilt u meer informatie of wilt u GPS systeem bestellen? Neem contact met ons op.

Mail over instapmodel GPS systeem

Overige GPS systemen

Naast het instap economy GPS systeem zijn er nog twee andere GPS systemen. Dit zijn:

Top-end GPS systeem

Wilt u hulp bij de keuze van uw GPS systeem? Vraag een demo aan. Of mail ons.


Financieringsmogelijkheden

Voor GPS systemen zijn er diverse financieringsmogelijkheden. Er is de koopmogelijkheid. Daarbij dient het aankoopbedrag in één keer te worden betaald.

Er is ook de huur-koop mogelijkheid voor het instap economy GPS systeem. Hierin wordt het aankoopbedrag inclusief een percentage in 11 maanden afbetaald.

Daarnaast kan dit GPS systeem gehuurd worden. Dit kan met of zonder landmeter. De huur met landmeter is per dagdeel. De huur zonder landmeter kan per week of per maand.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Mail ons.

Mail over instapmodel GPS systeem

Groeimogelijkheden

Na aankoop van het instap economy GPS systeem is er een groeimogelijkheid. Na één jaar stapt u over van dit systeem naar het standaard allround GPS systeem of het top performance GPS systeem. Vanuit het standaard allround GPS systeem is er na 1 jaar de doorgroeimogelijkheid naar het top performance GPS systeem.

Bij elke stap ruilt u uw GNSS ontvanger in voor de GNSS ontvanger die een stap hoger zit. Op basis van de staat van de ingeruilde GNSS ontvanger ontvangt u korting.

De afspraken hierover worden bij aankoop vastgelegd.

Bent u geïnteresseerd? Mail ons.

Mail over instapmodel GPS systeem